Meld je nu aan voor het Jaarprogramma 2024!

Verwerkelijking van de goddelijke bron

Nondualiteit

In het huidige moment is het lichaam alijd ego-loos, dat wat Joanika “onbemand” noemt.

Met Tanja Tillemans en Joanika Ring

Dit jaarprogramma biedt de ruimte en draagt bij om tot zelfrealisatie te komen en zien hoe vanuit die onbemande staat van zijn het leven zich ontvouwt terwijl je daar tegelijkertijd de schepper van blijkt te zijn.
Het kostbare en liefdevolle potentieel teloor laten gaan is verspilling. Het is wat we terugzien in het dagelijks leven. Het geboorterecht is een waar geschenk, dat kan in herinnering gebracht worden.
In plaats van onze zintuigelijke rijkdom ervaren we onze gedachten en projecties naar de toekomst en herinneringen vanuit verleden. De verhalen en de woorden die we innerlijk herhalen zijn herinneringen en toekomst visies. Vaak zijn dit gedachten die de levensvreugde belemmeren.

Als we bang zijn voor de toekomst, zijn we niet aanwezig. Dit terwijl stralende overvloed, vrede en vertrouwen de mens haar onbemande ware aard is, in het huidige moment.

Inspiratie, dankbaarheid en verlangen zijn manifestaties van die eenheid en komen tot uitdrukking in het nonduale zijn dat je bent.
Welkom in het jaarprogramma in Kalmthout.

Het jaarprogramma omvat 6 weekenden in 2024 van vrijdagavond 20.00 uur tot en met zondagavond 17.00 uur, inclusief 6 uur persoonlijke coaching/teaching tussen de weekenden in.