‘Even helemaal niets’

Tot rust komen in een fijne omgeving waar niets hoeft

Soms hebben we de wind mee in ons leven, terwijl het op andere momenten juist een flinke uitdaging kan zijn om overeind te blijven staan. Bijvoorbeeld door een of meerdere impactvolle gebeurtenissen. Of omdat we ons al langere tijd – zonder een duidelijk aanwijsbare reden – niet zo happy voelen, of het idee hebben dat we ergens in vastlopen.

Juist in zo’n fase kan de behoefte ontstaan een ‘break’ te nemen van het leven van alledag. Even weg uit de bekende omgeving met bijbehorende verplichtingen, verwachtingen en patronen. Om zo rustig op adem te komen, te reflecteren en nieuwe energie op te doen.

Vrij programma

Joanika biedt bij haar thuis voor deze ‘Even helemaal niets’-behoefte een fijne omgeving: rustig, ruim, veilig en liefdevol. Een plek waar niets hoeft en waar de invulling van de dag spontaan kan ontstaan. Passend bij wat je op dat moment fijn vindt. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling maken in het naastgelegen natuurgebied, een uurtje rusten op bed of een informeel gesprek tijdens de koffie of thee. Een dag(deel) in stilte doorbrengen is ook mogelijk.

Verblijf

Deze ‘Even helemaal niets’-plek bevindt zich in Overlangel (Noord-Brabant), een dorpje tussen Oss en Nijmegen. Tijdens je verblijf beschik je over een eigen kamer met badkamer op de 1e verdieping. De woonkamer is ruim en licht, heeft verschillende zitjes en een sfeervolle open haard. En naast het huis bevindt zich een grote, parkachtige tuin.

Kosten

De verblijfskosten bedragen 130 euro per dag. Daarin zijn een overnachting (incl. beddengoed en handdoek), het eten (ontbijt, lunch, avondmaaltijd en tussendoortjes) en drank inbegrepen. En ook de informele uitwisseling met Joanika.

Meer informatie

Mocht je interesse hebben en meer willen weten, neem dan gerust contact op met Erwin Boersma voor de mogelijkheden. Dat kan via erwin@maasdijk4.nl of 06-50.69.67.68.