Satsang weekend intensives – in retraite bij Joanika

Ook dit jaar organiseren we retraite satsang weekend intensives met Joanika. Tijdens de retraite weekeinden is er 3 x per dag een satsang en je kunt blijven slapen in onze Villa Laetiori.

Ons pand is ingericht als prikkelvrije omgeving (zie de sfeerimpressie op deze pagina) bedoeld om echt tot rust te komen. In tegenstelling tot de afgelopen jaren vinden de satsang retraite weekend intensives maandelijks plaats.

NB Als je niet een heel weekend kunt meedoen dan is gedeeltelijke deelname geen probleem! Laat het ons gerust even weten.

Tot rust komen in onze prachtige omgeving

Tussendoor is het elke dag mogelijk om heerlijk te gaan wandelen in het aangrenzende natuurgebied Keent, een beschermd gebied waar wilde buffels en paarden vrij mogen rondlopen.

We zien uit naar je komst!

Inclusief overnachten (excl. bedden-& linnengoed en excl. toeristenbelasting) op locatie kost een retraite weekend € 277,50 en € 192,50 als je niet wilt overnachten. (beide prijzen incl. BTW).

DATA RETRAITE WEEKEINDEN 2020

In verband met de maatregelen rondom COVID19 zijn de groepsactiviteiten opgeschort tot nader bericht. Het is wel mogelijk om – op veilige afstand – individuele satsang met Joanika te doen. Voor meer informatie, klik hier.

Op de hoogte blijven van alle grotere events met Joanika?

Onderstaand kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief die wij periodiek verzenden.