Satsang weekend intensives – in retraite bij Joanika

Ook dit jaar organiseren we retraite satsang weekend intensives met Joanika. Tijdens de retraite weekeinden is er 3 x per dag een satsang en je kunt blijven slapen in onze Villa Levenslicht.

Ons pand is ingericht als prikkelvrije omgeving (zie de sfeerimpressie op deze pagina) bedoeld om echt tot rust te komen. In tegenstelling tot de afgelopen jaren vinden de satsang retraite weekend intensives maandelijks plaats.

NB Als je niet een heel weekend kunt meedoen dan is gedeeltelijke deelname geen probleem! Laat het ons gerust even weten.

Tot rust komen in onze prachtige omgeving

Tussendoor is het elke dag mogelijk om heerlijk te gaan wandelen in het aangrenzende natuurgebied Keent, een beschermd gebied waar wilde buffels en paarden vrij mogen rondlopen.

We zien uit naar je komst!

Inclusief overnachten (excl. bedden-& linnengoed en excl. toeristenbelasting) op locatie kost een retraite weekend € 277,50 en € 192,50 als je niet wilt overnachten. (beide prijzen incl. BTW).

DATA RETRAITE WEEKEINDEN 2019

De weekend intensives starten altijd op een vrijdag in de avond met een gezamenlijk diner om 18:30. De eerstvolgende 3 weekeinden vinden plaats op:

dec
20
vr
2019
18:00 Satsang Retraite Weekend Intensi... @ Villa Laetiori
Satsang Retraite Weekend Intensi... @ Villa Laetiori
dec 20 @ 18:00 – dec 22 @ 22:00
Satsang Retraite Weekend Intensive December 2019 @ Villa Laetiori | Ravenstein | Noord-Brabant | Nederland
Tijdens de retraite weekeinden is er 3 x per dag een satsang en je kunt blijven slapen in de prachtige Villa Laetiori. Er wordt vegetarisch gekookt en we houden graag rekening met voedsel allergieën en/of voedselintoleranties. Ons[...]

Aanmelding Satsang Weekend

Met dit formulier kun je aangeven wanneer je mee wilt doen met het satsang retraite weekend.


Aanmelden voor het satsang weekend in Overlangel

Onderstaand kun je aangeven in welke maand je mee wilt doen.


Opties

Als je gebruik wilt maken de optie om opgehaald en gebracht worden van- en naar station Ravenstein, kun je dat hieronder aangeven.

Een moment geduld aub.

Op de hoogte blijven van alle grotere events met Joanika?

Onderstaand kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief die wij periodiek verzenden.