individuele satsang intensive in combinatie met beeldhouwen

Joanika Ring in de weer met een enthousiaste cursiste.Joanika is ook beeldhouwer. Al vanaf hele jonge leeftijd. Haar beelden zijn zowel door gerenommeerde kopers als Douwe Egberts, Shell en Provincie Noord Holland aangekocht, als door vele particulieren. Iedereen die nu nog een bronsplastiek van Joanika heeft mag er wel zuinig op zijn, want de rest van haar collectie van tientallen kleine en middelgrote bronzen en stenen beeldjes ging helaas verloren toen haar huis begin 2012 tot de grond toe afbrandde. Gelukkig bleef haar fijne en ruime atelier gespaard bij de brand!

Daardoor kan Joanika nog steeds op eigen locatie zeer intensieve beeldhouw cursussen geven. Je leert in vijf dagen de meest gedegen basis van het beeldhouwen. En wie wil, kan deze cursus nu doen als satsang intensive. Aan de hand van het beeldhouwen zul je merken dat je heel veel praktische handvatten krijgt. En dat wat je ervan opsteekt, breng je meteen in de praktijk. Zowel op gebied van beeldhouwen als van non-dualiteit.

Denk je nu: “Leren beeldhouwen in vijf dagen? Dat kan nooit!” Nou en of dat het kan. Kijk maar naar de foto albums op deze pagina. Alle beelden op deze pagina zijn in vijf dagen gemaakt. En geen van deze mensen had ervaring met de techniek die Joanika je leert. Onderaan de pagina kun je ook een video bekijken van een beeldhouwweek met Joanika.

Intensief

Het is wel echt héél intensief. Je logeert van maandag t/m vrijdag bij Joanika en bent vijf dagen lang van ‘s morgens vroeg tot in de late namiddag samen met Joanika gefocust bezig. Daarom is deze cursus ook individueel. Wat je normaliter zou leren in 18 lessen van 2 uur, leer je nu dus binnen 5 dagen. En niet alleen dat. Je leert ook dat je geen faalangst hoeft te hebben bij het maken van een beeld. Want met deze techniek kan alles gewijzigd worden. Armpje verkeerd? Uitsteeksel te laag of te hoog? Geen punt. Afzagen, verplaatsen en weer vastzetten…

Klik op de tabbladen voor praktische informatie over deze individuele beeldhouwen & satsang intensive.

Praktische informatie

WANNEER

De cursus vindt plaats van maandag 9.00 tot en met vrijdag 16.00 uur. Tijdens de gehele periode verblijf je intern bij Joanika. Je krijgt je eigen gastenkamer met badkamer “en suite”!

VOOR WIE

Deze individuele beeldhouw-cursus kan door iedereen gevolgd worden. Je hoeft geen specifieke ervaring vooraf te hebben.

Er zijn wel een paar dingen die je zelf mee moet brengen:

  • werkkleding die echt vies mag worden;
  • comfortabele schoenen, want een deel van de dag ben je ook staand bezig;
  • Je levensvragen!
KOSTEN

De kosten voor deze vijfdaagse individuele creatieve satsang intensive bedragen voor particulieren € 1.895,- incl. BTW. Doet u deze cursus zakelijk? Dan is het € 1.895,- excl. BTW. Inbegrepen zijn:

  • Intensieve individuele praktische begeleiding door Joanika;
  • Vraag en antwoordgesprekken met Joanika over je levensvragen en nondualiteit;
  • Een uitermate ontspannen en inspirerende creatieve omgeving;
  • Materialen en grondstoffen (en uiteraard krijg je aan het einde van de cursus je beeld mee naar huis);
  • Gebruik van gereedschappen;
  • 4 overnachtingen, inclusief. ontbijt, lunch en diner* in een gastenkamer die je met niemand hoeft te delen, met een eigen badkamer;
  • Koffie, thee, frisdranken.

* Noot bij de overnachtingen

De overnachtingen incl. ontbijt, lunch en diner zijn kosteloos inbegrepen. Ze maken onlosmakelijk deel uit van de hele week omdat het goed is om volop in de creatieve atmosfeer te verblijven.