INDIVIDUELE SATSANG-INTENSIVE

Je bevindt je op het pad van nondualiteit en zelfonderzoek, maar merkt dat losse satsangs volgen op dit moment niet voldoende voor je is. Je hebt behoefte aan verdere verdieping, aan een intensiever contact met een leraar. Voor dit verlangen biedt Joanika een individuele satsang-intensive aan van 3 of 5 dagen.

Praktische handvatten

Gedurende je verblijf is Joanika voor jou beschikbaar. Tijdens privé-satsang maar ook in het informele contact kun je al je vragen stellen rondom jouw proces van ontwaken en waar je onderweg tegenaan loopt. Je zult merken dat je allerlei concrete aanwijzingen krijgt, net als praktische handvatten die meteen toepasbaar zijn. Daarbij biedt de intensive een fijne setting om verkregen inzichten helemaal te laten landen.

De individuele satsang-intensive heeft geen vast programma. In alle vrijheid bekijk/beslis je wat je in het moment wilt doen. Een gesprek, samen koffiedrinken, wandelen langs de Maas of je even terugtrekken op je kamer misschien? De vele gezellige zitjes in haar huis nodigen uit om een boek te lezen of muziek luisteren bij de haard.

Verblijf

De satsang intensive-locatie bevindt zich in Overlangel, een dorpje tussen Oss en Nijmegen. Tijdens je verblijf beschik je over een eigen kamer met badkamer op de 1e verdieping. De woonkamer is ruim en heeft verschillende zitjes. In de satsangkamer bevindt zich een bibliotheek met tal van boeken over nondualiteit.

Kosten

De kosten van deze 3- of 5-daagse individuele satsang-intensive worden in overleg bepaald. In de prijs zijn in ieder geval de overnachtingen (incl. beddengoed en handdoek), het eten (ontbijt, lunch en avondmaaltijd) en drank inbegrepen, net als de individuele satsangs en informele uitwisseling met Joanika.

Meer informatie

Mocht je interesse hebben en meer willen weten, neem dan gerust contact op met Erwin Boersma voor de mogelijkheden. Dat kan via erwin@maasdijk4.nl of 06-50.69.67.68.

 

Arthur over zijn 5-daagse satsang-intensive

‘In de twee jaar dat ik op het pad van nondualiteit zit heb ik al verschillende leraren bezocht. Een gesprek van steeds een uurtje bleek alleen niet genoeg voor mij. Juist daarom was ik heel blij dat ik een week bij Joanika terechtkon.

De fijne omgeving samen met de energetische ruimte maakten dat ik bijna als vanzelf naar bewustzijn werd gezogen. Wat daarbij hielp waren de concrete aanwijzingen van Joanika. Ze zegt bijvoorbeeld: je kunt maar één ding tegelijk in de waarneming hebben. Dat is meteen helder. Een ander sterk punt, vind ik, is dat ze niet vanuit de persoonlijkheid vertrekt. Steeds weer werpt ze je terug naar: je bent het lichaam niet, maar bewustzijn. Die herhalende boodschap werkte als een vaccin voor mij.’