Individuele Intensive – in dialoog met Joanika

(3 – 5 dagen)

Je bevindt je op het pad van nondualiteit en zelfonderzoek, maar merkt dat losse sessies volgen op dit moment niet voldoende voor je is. Je hebt behoefte aan verdere verdieping, aan een intensiever contact met een leraar. Voor dit verlangen biedt Joanika een individuele intensive aan van 3 of 5 dagen.

Praktische handvatten

Gedurende de hele intensive is Joanika voor jou beschikbaar. Tijdens de intensive kun je al je vragen stellen rondom jouw proces van ontwaken en waar je onderweg tegenaan loopt. Je zult merken dat je allerlei concrete aanwijzingen krijgt, net als praktische handvatten die meteen toepasbaar zijn. Daarbij biedt de intensive een fijne setting om verkregen inzichten helemaal te laten landen.

De individuele intensive heeft geen vast programma. In alle vrijheid bekijk/beslis je wat je in het moment wilt doen. Een gesprek, samen koffiedrinken, wandelen over de Kalmthoutse Heide…  De vele gezellige zitjes in haar huis nodigen uit om een boek te lezen of muziek luisteren.

Locatie en verblijf

De intensive-locatie bevindt zich in het bosrijke Kalmthout, vlakbij Antwerpen. Op deze pagina tref je een overzicht van overnachtingsmogelijkheden.

Kosten

De kosten van deze 3- of 5-daagse intensive bedragen € 135 per dag. In de prijs zijn lunch, avondmaaltijd, koffie, thee en drankjes inbegrepen.

Meer info & aanmelden

Wil je meer informatie, neem dan gerust even contact op met Erwin Boersma via erwin@joanika.nl of +31-(0)6-50 69 67 68. Aanmelden graag via het genoemde e-mail adres.

Arthur over zijn 5-daagse intensive

‘In de twee jaar dat ik op het pad van nondualiteit zit heb ik al verschillende leraren bezocht. Een gesprek van steeds een uurtje bleek alleen niet genoeg voor mij. Juist daarom was ik heel blij dat ik een week bij Joanika terechtkon.

De fijne omgeving samen met de energetische ruimte maakten dat ik bijna als vanzelf naar bewustzijn werd gezogen. Wat daarbij hielp waren de concrete aanwijzingen van Joanika. Ze zegt bijvoorbeeld: je kunt maar één ding tegelijk in de waarneming hebben. Dat is meteen helder. Een ander sterk punt, vind ik, is dat ze niet vanuit de persoonlijkheid vertrekt. Steeds weer werpt ze je terug naar: je bent het lichaam niet, maar bewustzijn. Die herhalende boodschap werkte als een vaccin voor mij.’