Angst en tijd zijn elkaars gelijke

Vanwege de overgave aan het spel, en waarbij mijn Ware Natuur niet meer voortdurend werd opgemerkt en steeds meer op de achtergrond raakte, zou angst ook in mij (in de persoon) kunnen gaan overheersen. Van nature ben ik nooit zo angstig geweest omdat ik waarschijnlijk niet vaak met de toekomst bezig was. Maar dát wat angst opgeroepen heeft, heb ik geregistreerd en opgeslagen in het geheugen, alsof het is opgenomen op een videotape. Op de videotape staat de titel “ongeluk op die en die dag” of “emotionele verwonding”, die angst opriep. Er zijn dus ooit plaatjes opgeslagen met een speciale energetische lading. Ik heb de informatie over dat ongeluk uit het verleden ergens bewaard. De energie in de angst werd daarmee vastgezet. Dit geldt trouwens ook voor dingen die genot opleveren, die ervaringen hebben ook energetische sporen. Bijvoorbeeld de titel: “genotvolle ervaring bij het beleven van zonsopgang “ of bij een verlangen: “Ik wil dat mijn kinderen gelukkig zijn”.

Uit het boek: “Bewustzijn. Zoek je iets?” – fragment 812

foto:  Donald Durham