Satsang Zaterdag met Joanika in Villa Levenslicht

Op deze satsang zaterdag is er drie maal Satsang met Joanika op één dag. Gedeeltelijke en/of gecombineerde deelname is mogelijk.

  • Losse satsang: € 20,-
  • Lunch: € 10,-
  • Diner: € 12,50

BIJVOORBEELD:

  • Ochtend + middag satsang incl. mee lunchen: € 50,-
  • Middag + avond satsang incl. mee dineren: € 52,50
  • Deelname hele dag incl. lunch en diner: € 82,50

De satsangs vinden plaats om 10:00 (tot 12:00) uur, 16.00 (tot 18:00) uur en om 20.00 (tot 22:00) uur. Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. de inkopen voor de mensen die met ons mee willen eten. Er is – mits bijtijds aangemeld – ook een mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief te overnachten in onze B&B.

Locatie

Villa Levenslicht staat in het pittoreske dorpje Overlangel, centraal gelegen tussen Oss en Nijmegen. (We horen wel eens van mensen dat ze denken dat Overlangel erg ver weg is. Maar dat valt reuze mee. Bijvoorbeeld: Vanuit Amsterdam per auto: 1 uur en 1 kwartier, vanuit Utrecht 40 minuten, vanuit Zwolle 55 minuten, vanuit Enschede 1 uur en 1 kwartier, vanuit Breda 55 minuten, vanuit Maastricht 1 uur 20 minuten, vanuit Rotterdam 1 uur, vanuit Den Haag 1 uur 10 minuten, Deventer 45 minuten.). bereikbaar met OV via station Ravenstein (zie onder).

In de namiddag is er tijd om bijvoorbeeld ontspannen te wandelen in de schitterende omgeving van Overlangel en het aangrenzende natuurgebied Keent, of lekker te gaan zitten lezen in een van de vele hoekjes van Villa Levenslicht.

AANMELDEN

Aanmelden voor (gedeeltelijke of algehele) deelname aan deze satsangdag kan – bij voorkeur – via het formulier of telefonisch (tijdens kantooruren) op 06 – 50 69 67 68 of per mail op erwin@joanika.nl.

Aanmelding Satsang Zaterdag

Met dit formulier kun je aangeven wanneer je mee wilt doen met de satsang zaterdag.


Aanmelden voor de satsang zaterdag in Overlangel

Onderstaand kun je aangeven of je aan de satsang zaterdag van deze maand wilt deelnemen, of die van volgende maand.

Wil je hierboven aangeven aan welke onderdelen je wenst deel te nemen?

* Exclusief € 1,10 toeristenbelasting p.p.p.n.


Opties

Als je gebruik wilt maken de optie om opgehaald en gebracht worden van- en naar station Ravenstein, kun je dat hieronder aangeven.

Een moment geduld aub.

KOM JE MET OPENBAAR VERVOER?

In het naastgelegen Ravenstein is een treinstation, als je laat weten hoe laat je aankomt, zorgen we dat je wordt opgehaald.

dec
21
za
2019
10:00 Satsang Zaterdag December 2019 @ Villa Laetiori (in Overlangel)
Satsang Zaterdag December 2019 @ Villa Laetiori (in Overlangel)
dec 21 @ 10:00 – 22:00
Satsang Zaterdag December 2019 @ Villa Laetiori (in Overlangel) | Ravenstein | Noord-Brabant | Nederland
Satsang Zaterdag met Joanika in Villa Laetiori Op deze satsangzaterdag is er drie maal Satsang met Joanika op één dag. Gedeeltelijke en/of gecombineerde deelname is mogelijk. Losse satsang: € 20,- Ochtend + middag satsang incl.[...]