Satsangavond met Joanika in Villa Levenslicht

Op deze maandelijkse satsangavond is er satsang met Joanika van 20:00 tot 22:00 uur. Mits tijdig aangemeld – in verband met de boodschappen – ben je van harte welkom om met- en bij ons te eten.

  • bijdrage satsang p.p. € 20
  • bijdrage diner p.p. € 12,50

Er is – mits bijtijds aangemeld – ook een mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief te overnachten in onze B&B.

Locatie

Villa Levenslicht staat in het pittoreske dorpje Overlangel, centraal gelegen tussen Oss en Nijmegen. (We horen wel eens van mensen dat ze denken dat Overlangel erg ver weg is. Maar dat valt reuze mee. Bijvoorbeeld: Vanuit Amsterdam per auto: 1 uur en 1 kwartier, vanuit Utrecht 40 minuten, vanuit Zwolle 55 minuten, vanuit Enschede 1 uur en 1 kwartier, vanuit Breda 55 minuten, vanuit Maastricht 1 uur 20 minuten, vanuit Rotterdam 1 uur, vanuit Den Haag 1 uur 10 minuten, Deventer 45 minuten.). bereikbaar met OV via station Ravenstein (zie onder).

In de namiddag is er tijd om bijvoorbeeld ontspannen te wandelen in de schitterende omgeving van Overlangel en het aangrenzende natuurgebied Keent, of lekker te gaan zitten lezen in een van de vele hoekjes van Villa Levenslicht.

AANMELDEN

Aanmelden voor de satsangdag kan via het formulier of telefonisch (tijdens kantooruren) op 06 – 520 456 95 of per mail op satsang@joanika.nl.

Aanmelding Satsang op vrijdag avond

Met dit formulier kun je aangeven wanneer je mee wilt doen met de satsang op vrijdagavond.


Aanmelden voor de satsang op vrijdag avond in Overlangel

Onderstaand kun je aangeven of je aan de avond satsang op vrijdag van deze maand wilt deelnemen, of die van volgende maand.

Wil je hierboven aangeven aan welke onderdelen je wenst deel te nemen?


Opties

Als je gebruik wilt maken de optie om opgehaald en gebracht worden van- en naar station Ravenstein, kun je dat hieronder aangeven.

Een moment geduld aub.

KOM JE MET OPENBAAR VERVOER?

In het naastgelegen Ravenstein is een treinstation, als je laat weten hoe laat je aankomt, zorgen we dat je wordt opgehaald.

dec
20
vr
2019
20:00 Satsang op vrijdagavond December... @ Villa Laetiori (in Overlangel)
Satsang op vrijdagavond December... @ Villa Laetiori (in Overlangel)
dec 20 @ 20:00 – 22:00
Satsang op vrijdagavond December 2019 @ Villa Laetiori (in Overlangel) | Ravenstein | Noord-Brabant | Nederland
Satsang op vrijdagavond met Joanika in Villa Laetiori Op deze satsangavond is er Satsang met Joanika van 20:00 tot 22:00 uur. Het is mogelijk om vooraf bij en met ons te eten, We verwachten je[...]