Maasdijk 4 afhuren

Sinds kort is het mogelijk om ons bijzondere pand in Overlangel (N-B) af te huren voor trainingen, workshops, vergaderingen, brainstormsessies, kick-offmeetings of hutje-op-de-hei-dagen. Het hoofdgedeelte is ongeveer 200 m2 en heeft verschillende zitgelegenheden met in totaal zo’n 50 stoelen. Ook zijn er een beamer en headset met microfoon aanwezig.

Vanwege de ruime opzet is de locatie coronatechnisch erg geschikt. In verband daarmee geldt op dit moment een maximum van 30 personen.

Fijn om te weten
• Indien gewenst kunnen we de catering verzorgen.
• Er is een grote, parkachtige tuin aanwezig. En direct naast de locatie ligt natuurgebied Keent, een mooie omgeving voor bijvoorbeeld een wandeling tussendoor.
• Wanneer je als organisatie de dag ervoor of gedurende je evenement zou willen blijven slapen, dan kan dat in één van onze 3 gastenverblijven.
• Overlangel ligt tussen Oss en Nijmegen, op 3 minuten van de A50. Vanuit Utrecht is de reistijd met de auto ongeveer 50 minuten, vanuit Eindhoven ongeveer 40. Station Ravenstein ligt op ongeveer 5 minuten rijden.

Contact
Mocht je er blij van worden en geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op met Erwin Boersma, via erwin@maasdijk4.nl of 06-50696768.