Feestelijke herdenking Børge Ring – op zijn 98e geboortedag – 17 februari 2019

Op deze vreugdevolle dag is er vrije inloop van 10:00 – 22:00, in het huis van Børge en Joanika, op:

Maasdijk 4
5357 NB Overlangel

Delen & vreugde staat centraal die dag.

Dus geen bloemen en geen donkere uitvaartkleding, maar neem iets lekkers mee van jezelf. Een gerecht, een taart of cake of iets anders lekkers te eten en/of drinken. Hierdoor kunnen we anticiperen op onbekende aantallen bezoekers. Iedereen is welkom en het zou prachtig zijn als iedereen dan ook iets lekkers meeneemt en dit onder elkaar uitgewisseld kan worden.

Basiszaken, zoals brood, thee en koffie zijn aanwezig. Praktijk is dat als iedereen zijn specialiteit meebrengt die hij/zij zelf lekker vindt, dat er een prachtige verscheidenheid ontstaat en enthousiasme voor nieuwe recepten en ingevingen.

Er is mogelijkheid voor iedereen om verhalen en anekdotes te vertellen over Børge. Ook is er een beamer en dat geeft gelegenheid tot presentatie van film en foto materiaal uit zijn leven.

We zijn voornemens om symbolisch een Japanse Kers (boom) te planten. De keuze is op deze boom gevallen, omdat Børge gedurende zijn leven ook prachtig in bloei heeft gestaan. Bijdrage hieraan is van harte welkom.

Dat kan op IBAN NL35INGB0657831468 t.n.v. Maasdijk4 VOF te Overlangel, onder vermelding van “donatie boom Borge”. Doneren via Paypal is ook mogelijk.

Voor vragen kun je contact opnemen met Joanika op +31 6 520 456 95 of met Erwin Boersma op +31 6 50 69 67 68 of per E-mail op erwin@maasdijk4.nl.